Projektledarprogram med ett snittbetyg på 4,6 av 5 möjliga på utbildning.se

Utbildningen riktar sig till dem som vill certifiera sig enligt IPMA på nivå B, C och D eller vill lära sig att arbeta som projektledare i olika projektmiljöer. Vi vet att kunskapen att ledda projekt är generisk och går att anpassa till all verksamhet.

Utbildningen sker i klassrum under cirka fyra månader eftersom vi anser att lärande sker över tid. Utbildningen omfattar elva kursdagar varav sex dagar är projektkunskap och fem dagar är ledarskapsutbildning. Vi är rörande överens om att dessa båda delar måste hänga ihop. Därför har vi tagit fram en ledarskapsutbildning som är specialanpassad för de projektdelar vi lär ut. Mycket fokus ligger på ledarskapet där nyckeln till framgång oftast finns, men alla verktyg du behöver för att driva projekt går vi noggrant igenom på projektdelen.

Vi arbetar mycket med korta teoripass på max 40 minuter, många gånger arbetar vi i smågrupper vidare med ämnet vi nyss berört. Vi anser att alla i gruppen kan tillföra något och arbetar därför med lärande med hela gruppen.

Vi hoppas och tror att våra kursdeltagare är nöjda med utbildningen och vi vet att de känna sig trygga i sin roll eftersom vi alltid finns som stöd för varje elev som gått vår utbildning, både inom ledarskapsdelen som projektdelen eftersom våra lärare alltid finns tillgängliga för olika utmaningar som alltid dyker upp i projekt.

 

 

29 jan 2016