Tipsa om en deltagare och vinn en iPad

Vi kommer att lansera vår nya hemsida på måndag den 8 september i och med det vill vi skapa lite extra intresse för den. Den bästa draghjälpen vi kan få är när nöjda deltagare tipsar kollegor eller kompisar om vår utbildning. Vi kommer därför i och med hemsidans lansering ha ett erbjudande att ALLA som tipsar en deltagare som anmäler sig och betalar erhåller en iPad. För att slippa betala arbetsgivaravgift måste ni svara på en fråga i en tävling. Gå in på vår hemsida http://www.projekthantering.se/tipsa och fyll i namn på den ni tipsar om samt er kontaktdata så kommer en iPad till den adressen du anger.

Vi kommer att lansera nya utbildningar under hösten, bland annat en som kan vara intressant för dig. Du som redan gått utbildning kanske vill ta nästa steg (om du inte redan gjort det) vi kommer att erbjuda en utbildning för projektledare som i grunden är snarlik UGL men riktar sig till Projektledare. Det blir en veckas övning i gruppdynamik, allt för att lära känna dig själv och gruppen i olika faser.

Syftet med hemsidan är följande: Vi ska ha en sida som är informativ och lockar alla som är intresserade av projekt som arbetsform oavsett vilken bransch man tillhör.

9 sep 2014