010-42 47 900 info@projekthantering.se
Skrantahöjdsvägen 40 G, 691 46 Karlskoga

Om oss

Vi är inte störst men förmodligen bäst, i Sverige på projektledarutbildning

Det grundar vi på mer än 1000 omdömen från deltagare som skrivit recensioner på utbildning.se Vi har 4,8 av 5 möjliga.
Företaget startade 2014 av medarbetare som arbetat med att förbättra projektverksamheten i Sverige sedan början på 2000-talet. Vårt program är registrerat hos IPMA, och det är ett av få utbildningsföretag i Sverige som har ett IPMA registrerat program.
Utbildning för projektledare finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Kalmar/Karlskrona.
Vi vet att vi har ett på marknaden starkt erbjudande, som bygger på att vi kombinerar ett specialframtaget ledarskapsprogram med en projektdel som bygger på ISO standarder, IPMA:s ICB och NCB samt PM Book.
Företag som arbetar med projekt kan erbjudas skräddarsydda lösningar för utbildning, kvalitetssäkran och mentorskap.
Våra lärare har tillsammans utbildat mer är 1200 projektledare som certifierat sig enligt IPMA i Sverige. - Vi utbildar både seniora projektledare och de blivande projektledarna som aldrig arbetat med projekt - Vi stöder kunder med att implementera portföljverksamhet där vi är stöd vid framtagandet av strategier.
Vi arbetar med att kvalitésäkra projekt i företag där man valt att arbeta med projekt som arbetsform.
Vi kan mäta projektmognad enligt IPMA:s Excellens. Ett webbaserat verktyg som vi gärna berättar mer om.
Vi tar fram specialanpassade utbildningar för de kunder som arbetar med projekt. Vi utbildning styrgrupper i beräkning av nyttor och hur man mäter effekter innan beslut tas huruvida projekt ska startas eller ej. Vi genomför utbildningar för styrgrupper och beställare hur de ska förhålla sig till projekt under uppstart, genomförande och avslut. Ett av de viktigaste kunskapsområdena om man vill bli riktigt bra på att arbeta med projekt.
Kontakta oss
info@projekthantering.se 010-4247900

Ett axplock av våra kunder

Klockrent

Bra mix av ledarskap och olika projektverktyg. Bra utbildningsledare som har koll på läget.
Daniel Nilsson
Stockholm Energi

Bra mix av teori och praktiska övningar

En lärorik utbildning med kunniga lärare och många lärorika praktiska övningar. Har fått med mig många bra verktyg för kunna utvecklar mig som projektledare.
Markus Sandström
Affärsverken

Fullmatad och inspirerande projektledarutbildning

Det var elva fullmatade dagar med en bra blandning av projektledning och ledarskapsteori. En hel uppsättning olika verktyg presenterades. Många av dem hade vi sedan möjlighet att använda under gruppövningar och under ett eget projekt, som skulle jobbas fram under kurstiden. Erfarna och inspirerande kursledare. Vår kurs hade dessutom turen att bli ett gott gäng. Utmaningen nu efteråt är att praktisera all nyvunnen kunskap i vardagen.
Henrik Forsgren
Göteborg Energi

Mycket bra mix!

Bra mix mellan ledarskap och projektkunskap. Många bra verktyg att ta med sig. Mycket gruppövningar i kursen vilket gör att man bättre förstår hur man kan använda verktygen i praktiken. "Bjussiga" lärare. Många bra diskussioner i gruppen. Nöjd!
Linda Loorentz
Växjö Energi AB

Mycket givande & inspirerande

Kan varmt rekommendera denna utbildning - med stort engagemang har vi under dessa dagar fått möjligheten till att lyssna och interagera med kurskollegor samt kursledare. Genom erfarenhetsutbyte, inspiration och kursmaterial med konkreta verktyg - är jag övertygad om att det kommer hjälpa mig att lyckas i min roll som ledare av projekt.
Emelie Andersson
Växjö Energi AB

Projekt kurs i "världsklass"

Engagemanget hos lärarna var helt enormt och hur dom lyckas få en grupp med totala främlingar att bli så sammansvetsade och engagerade så snabbt har jag ingen aning om. En otroligt givande kurs som inte bara utvecklade mig i min roll som projektledare utan även som individ. Att ledarskaps utbildningen nästan är lika stor förstår man snabbt då man kan få stor nytta för de lärdomar man drog där i sin roll som projektledare. Bra att kursen är utspridit under en längre tid för då hinner man dra nytta av sina lärdomar mellan tillfällena samt prova att använda dom i sitt dagliga arbete.
Marie Af Ekström
Projektledare, Göteborg Energi AB

Heltäckande utbildning med många bra verktyg att ta med hem.

Bra utbildning av engagerade lärare med uppdaterad erfarenhet från verkligheten. Bra strukturerat upplägg samt stort fokus på teamkänsla. Många bra praktiska verktyg att ta med hem till den egna organisation.
Christina Pellfolk
Vattenfall IT

Mycket bra!

Kan starkt rekommendera denna utbildning. Den kopplar ihop ledarskapet med projekten på ett bra sätt. Massor av bra verktyg som man kan använda i en projektmodell.
Tobias Ulvesjö
Affärsverken

AAA-Projektledarutbildning - ledarskap och projekthantering

Just genomfört 11-dagarsutbildningen. Kan varmt rekommendera utbildningen till de som vill förbättra sin kunskap kring projektledning, metoder och det ledarskap som är så viktigt att ha i rollen som projektledare. Kunniga lärare med högt i tak och med nyttiga erfarenheter från sitt arbetsliv. Bra genomtänkt upplägg med utbildning cirka var fjortonde dag. En bra mix av teori och praktik gör att jag lämnade utbildningen med mycket nya idéer och tankar kring hur jag ska jobba med framtida projekt.
Pär Boson
Affärsverken

Rekommenderas stark!

En av de bästa kurserna som jag har gått. Alla faciliteter runt om som mat, lokal etc, var riktigt bra! Kursen har gett mig: -Tid till eftertanke & reflektion (varför man gör på olika sätt och vad man borde göra). -En bra förberedelse inför eventuell certifiering. -Verktyg samt en "boost" för att ta nästa steg som projektledare (Hur man lyckas i olika situationer) Jag kan starkt rekommendera den här kursen.
Magnus Konradsson
Vattenfall

För de som vill ha det BÄSTA!!

Utbildningen ger vad den lovar och mycket mer! Upplägget, utbildningsmaterialet och lärarna är toppklass. Blandningen av projektkunskap och ledarskap gör att man får en bredare kompetens och verktyg både för att strukturera/effektivisera ett projekt och projektets medlemmar. Jag lärde mig otroligt mycket och har nu en hel drös med verktyg att använda mig av både i privatlivet och arbetslivet! Stort tack för en rolig och lärorik utbildning!
Johanna Vöks
Kalmar Energi

AAA-Projektledarutbildning

En otroligt bra utbildning med väldigt kompetenta och kunniga lärare. Trodde jag skulle få med mig hem en "verktygslåda" med nya verktyg efter utbildningens slut, men fick med mig en hel skåpbil full med nya verktyg. Kan verkligen rekommendera denna utbildning för den som vill vara drivande i rollen som projektledare i dagens tuffa värld.
Niclas Wacker
Skellefteå Kraft Elnät

Utmärkt utbildning

Tack vare oerhört kunniga och engagerade lärare gav kursen mig verktyg som jag nu har stor nytta av i min yrkesroll. Rekommenderas!
Lena Johansson
Svenska Kraftnät AB

Kanonbra utbildning!

Min upplevelse har varit uteslutande positiv! Bra varvande med ledarskap och projektledning kompletterat med inspel från en sammansvetsad grupp med erfarenheter många kunde känna igen sig i.
Dan Velin
Växjö Energi AB

Redo att ta nästa steg?Skicka in din anmälan redan idag!

Ledarskap & projekthantering i Sverige AB reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljning, eventuella faktafel eller bildfel som kan finnas på vår sida. Vi reserverar oss även för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel. Alla våra priser är exkl moms. Ledarskap & projekthantering i Sverige AB ingår endast avtal med myndig person (18år).