010-42 47 900 info@projekthantering.se
Skrantahöjdsvägen 40 G, 691 46 Karlskoga

Projektledare avancerad

Projektledare avancerad

2 dagars intensivkurs för de som redan är mer etablerade som projektledare. Fördjupning och påbyggnad av grundutbildningen för att bli en mer avancerad projektledare.
Den kurs förutsätter att man har gått grundkursen eller har motsvarande kunskaper och är en fortsättning på grundkursen för de projektledare som vill avancera.
Vi bygger på grundutbildningen och fördjupar oss i ämnen som har behandlats i grundutbildningen.

Våra professionella utbildare har tillsammans utbildat över 1500 personer som har certifierat sig på nivå B, C och D enligt IPMA:s ramverk hos Svenskt Projektforum, vilket är absolut flest av alla utbildningsföretagen i Sverige. De är oerhört erfarna projektledare som är verksamma eller har varit verksamma i olika företag och organisationer.

Kursen

Vi arbetar i två dagar med projektmetoder och verktyg. Vi fördjupar oss det man har lärt sig i grundkursen och bearbetar ytterligare ämnen i projektmetodik, för att ge deltagarna all den kunskap de behöver för att kunna arbeta effektivare som projektledare.

Projektmetodik

Vi fördjupar oss i ämnen som vi har bearbetat i grundkursen och går in på följande ämnen:

Redo att ta nästa steg?Skicka in din anmälan redan idag!

Ledarskap & projekthantering i Sverige AB reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljning, eventuella faktafel eller bildfel som kan finnas på vår sida. Vi reserverar oss även för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel. Alla våra priser är exkl moms. Ledarskap & projekthantering i Sverige AB ingår endast avtal med myndig person (18år).