010-42 47 900 info@projekthantering.se
Skrantahöjdsvägen 40 G, 691 46 Karlskoga

Utbildningar

Utbildningar

Projektledarutbildningar som kan tillämpas för alla branscher

Projektledning

11 dagars kurs

Vår projektledarutbildning riktar sig till ALLA som arbetar eller vill arbeta som projektledare, inom ALLA yrkesområden och branscher.
Kursen håll under en termin och du har möjlighet att jobba i ett eget projekt med stöd från våra lärare

Intensivkurs 5 dagar

Vår projektledarutbildning riktar sig till ALLA som arbetar eller vill arbeta som projektledare, inom ALLA yrkesområden och branscher. Vi menar intensiv, fem fullmatade dagar.

Projektledare avancerad

Utbildningen riktar sig till dig som är verksam projektledare sedan flera år tillbaka och innehar ett IPMA D-certifikat eller kunskaper motsvarande minst IPMA D.

Övriga utbildningar

UGL Utveckling av Grupp och Ledare

UGL är en ledarskapsutbildning för dig som vill utveckla dig själv som ledare och medarbetare. Kursen hjälper dig att förstå hur grupper fungerar därmed bli en bättre ledare

MS project

Utbildningen är speciellt lämpad för dem som är helt nya i programmet och dem som är sporadiska användare och vill arbeta på ett mer effektivt sätt.

Övrigt

Skräddarsydda utbildningar för er organisation

Anpassade utbildningar inom ledarskap och projektkunskap över hela Sverige.

IPMA Certifiering

Internationell standard på vår utbildning

Redo att ta nästa steg?Skicka in din anmälan redan idag!

Ledarskap & projekthantering i Sverige AB reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljning, eventuella faktafel eller bildfel som kan finnas på vår sida. Vi reserverar oss även för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel. Alla våra priser är exkl moms. Ledarskap & projekthantering i Sverige AB ingår endast avtal med myndig person (18år).