010-42 47 900 info@projekthantering.se
Skrantahöjdsvägen 40 G, 691 46 Karlskoga

Varför ska jag utbilda mig till projekt- eller uppdragsledare?

Svaret är ganska enkelt. Det beror på? Utifrån den frågan tycker jag att man ska ställa sig själv ett antal frågor.

  • Vill jag arbeta som projekt- eller uppdragsledare?
  • Var vill jag arbeta med om 5 år?
  • Kan jag processen och de verktyg som alla projekt/uppdragsledare måste kunna?
  • Hur mycket kan jag om gruppdynamik och mitt personliga ledarskap.
  • Hur ser min omgivning ut, är den funktionell eller dysfunktionell?

Ovanstående frågor ger dig svaret på om du vill utveckla dig i den roll du har idag eller den roll du vill ha i framtiden. En professionell projekt- eller uppdragsledare måste kunna projektprocessen och alla verktyg som ska finnas i verktygslådan.
När kunskapen finns kan man gena i processen men man gör det på ”rätt” ställen. Skillnaden mellan en duktig projektledare och en som är lite mer medioker, är att den som är duktig alltid lyckas leverera det som förväntas.

Hur får jag andra människor att göra det jag vill, utan att jag har formelmakt över dem? Då handlar det om att som ledare lära sig att göra ”rätt” saker. Jag anser att ett bra ledarskap är cirka 75 % av att leda ett projekt eller ett uppdrag.
Om du väljer att utbilda dig kommer din framtid att bli mycket enklare och framför allt väldigt mycket roligare.


Du kommer att kunna hantera både din beställare och styrgrupp, men även få din projektgrupp att prestera och ha kul tillsammans. Hur vågar jag påstå detta, jo genom alla de samtal jag haft med de som gått våra utbildningar och det jag ser då jag besöker deras arbetsplatser. De utstrålar en enorm glädje och ett stort självförtroende i sina roller. Känner man sig osäker ibland finns ju allt den fria supporten som vi erbjuder alla våra kursdeltagare som är livslång. Vår projekt- och ledarskapslärarna svarar på alla era frågor, på telefon eller mail.


Ta nästa steg i din karriär och öka arbetsglädjen hos dig själv genom att anmäla dig till vår projekt- och
uppdragsledarutbildning.

Redo att ta nästa steg?Skicka in din anmälan redan idag!

Ledarskap & projekthantering i Sverige AB reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljning, eventuella faktafel eller bildfel som kan finnas på vår sida. Vi reserverar oss även för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel. Alla våra priser är exkl moms. Ledarskap & projekthantering i Sverige AB ingår endast avtal med myndig person (18år).